Beste kostuums voor huisdierkatten

Bontouder zijn is druk! Naast het voldoen aan (en hopelijk overtreffen) aan alle dagelijkse behoeften van je kat, is planning van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je alle leuke vakantie- en fotomomenten met je kat maximaliseert.

En de behoeften van een kat kunnen in de loop van het jaar veranderen. Loop vooruit op allergieseizoenen en wat pre-zomerverzorging om je favoriete katachtige zo koel te houden als een komkommer. En ga het hele jaar door aan de slag met je kostuums voor huiskatten.

Kat in een pak van een konijn dat op witte achtergrond wordt geïsoleerd

Kostuums voor huiskatten – januari

Ah de wreedste maand! Hopelijk is je kat het nieuwe jaar fris begonnen en klaar voor een aantal krachtige voornemens! Januari is KOUD op het noordelijk halfrond.

Natuurlijk kwam je kat met zijn eigen vacht, maar als je in een bijzonder koude omgeving woont, houd dan wat dekens in de buurt voor het geval je kat bijzonder koud wordt.

Januari is een geweldige tijd voor een aantal koudweerfotoshoots met je katachtige modellering van de nieuwste kattenkleding voor warm weer. Maar zorg er wel voor dat je hun temperatuur controleert. Katten kunnen zelfs boven hun hoofd hangen terwijl ze truien en jassen dragen , vooral als ze veel bewegen.

⇒ Een nieuwe kat krijgen? Bekijk mijn gids om Hoe zorg je voor een kitten, 6 Beste kitten natvoer Opties en 8 Beste kitten droogvoeropties

Er zijn drie geweldige mogelijkheden voor kostuums voor huiskatten tegen het einde van januari:

Chinees Nieuwjaar – uiteraard zijn er hier eindeloze verkleedmogelijkheden plus het gebruik van rekwisieten van eetstokjes tot het omringen van je poesje in papiergeld!

Bovendien kan je kat zich verkleden als welk dier dan ook dat tijdens haar geboortejaar de scepter zwaaide.

Brandwonden Nacht – 25 januari – wie kan een poes in tartan weerstaan? Of met een Lochness monster pluche ernaast zitten? Of doedelzak? Een tam o’shanter cap is een gemakkelijke winnaar – enorme bonuspunten als je je kat gelukkig in een kilt krijgt!

Tartan Strikjes

Verkrijgbaar in 5 kleuren

Ik ben dol op deze kleine tartan strikjes. Ze zijn perfect om je kat een schots gevoel te geven op een manier die hem niet zal irriteren. En ze komen met een bel.

Tartan Kattenvesten

Verkrijgbaar in 10 kleuren

Niet alleen zullen deze tartan vesten u en uw kat helpen om Burns Night te vieren, ze zijn ook een effectief kalmerend vest voor uw kat.

kat in Schotse kostuums voor huiskatten
Klaar voor wat Haggis en wat Robert Burns Poetry!

Dag van Australië – 26 januari – voor Australische katachtigen – of voor mensen met een Australische ouder zoals mijn kat – Australiëdag is een geweldige gelegenheid voor wat foto’s!

Verkleed resistente katten kunnen een achtergrond van een Australische vlag hebben en misschien wat zonnebrandcrème naast hen? Meer buigzame katten zouden mogelijk op de bodems van zwemmers kunnen knallen en misschien een pet om ze van de zon te krijgen?

⇒ Mis mijn gidsen niet voor de Beste speelgoed voor katten en de Beste Cadeaus voor katten evenals hoe te kiezen Kleding voor katten.

Februari

Voor mijn lezers in de Verenigde Staten van Amerika is de Super Bowl een geweldige kans voor kostuums voor huiskatten! Laat je kat de merchandise van je favoriete team dragen.

Of plaats je kat in de buurt van een paar lekkere super bowl traktaties of liggend voor de televisie geboeid door de wedstrijd!

Is er een betere dag voor je kat dan Valentijnsdag? Het perfecte excuus om je kat uitbundig te verwennen met Valentijnsliefde. Uiteraard geen chocolaatjes! Maar misschien ziet je kat er fantastisch uit in het rood? Of ziet het er fantastisch uit met bloemen en chocolaatjes?

Kattenvlies met hartjes

Gezellig Kitty Vest

Handgemaakt fleece gemaakt van comfortabel en elastisch materiaal – comfortabel voor je kat en voor jou om Valentijnsknuffels te maximaliseren.

Kat katoenen vest met harten

Comfortabel vest

Dit is van dezelfde leverancier als het vest aan de linkerkant, alleen met een ander ontwerp – dus het hangt ervan af hoe jij en je kat je hart leuk vinden.

Lover Valentine Perzische colourpoint kat met een rood hart

Je kat kan er zelfs voor kiezen om zelf een Valentijn met jouw hulp naar de andere kattenliefhebbers in je leven te sturen!

Februari is ook de Nationale Maand van de Gezondheid van de Kat, dus dit is een goed moment om een snelle kattencheck te doen op je favoriete katachtige of haar een keer naar de dierenarts te brengen.

Maart

Op 9 maart is het Nationale Dutdag. Uw kat zal zeker deel willen uitmaken van deze verhuistraditie!

15 maart is Rode Neuzen Dag – toon je steun aan dit geweldige goede doel door een rode neus op je kat te knallen en dat op je sociale media-feed te krijgen!

Maar het grote evenement in maart is St Patrick’s Day op 16 maart. Eindeloze mogelijkheden voor uw kat om groen te dragen, te poseren met Guinness of alle vormen van alcohol en mogelijk bedwelmd te lijken (uw kat mag natuurlijk GEEN alcohol hebben – we doen alleen alsof) en kostuums voor huiskatten in het algemeen.

Leprechuan Kattenhoed

Pet Safe Acryl Garen

Hoe fantastisch is deze gehaakte Ierse hoed die perfect is voor het vieren van St Patrick’s Day? Zacht & comfortabel voor je kat.

Shamrock Bandana’s

4 Patronen

Gemaakt in Ierland door Ierse handen. En nog beter heel veilig voor je kat als ze door de kraag glippen in plaats van te strikken.

St Patricks Day kat kijkt naar kijker geïsoleerd op witte achtergrond 1
Klaar voor wat groen bier!

Shamrocks in al hun vormen zijn toe te juichen en er is niets mis met een kat leprechuan!

28 maart is de officiële Respect your Cat Day. Ik hoop dat je weet dat deze dag 365 dagen per jaar in je huis plaatsvindt!

De week van het slaapbewustzijn vindt ook plaats in maart. Dit krijgt over het algemeen een zeer groot niveau van steun van de kattengemeenschap.

April

Omdat de datum elk jaar verandert, ga ik april kiezen om over Pasen te praten! Een enorme dag op de kattenverkleedagenda. Konijnenoren op een kat is een klassieker die nooit faalt om een glimlach te ontvangen. Als je kat wit is, zorg er dan voor dat je witte oren probeert te vinden – ook een groot contrast als je een zwarte kat hebt.

Schattige puppy en kitten die samen liggen met roze paashaasoren
Ellende houdt van gezelschap

Er zijn een veelheid aan poseermogelijkheden – paasmanden, eieren, konijnenoren op, misschien een paasmuts?

6 april is nationale Siamese kattendag, dus een dag voor extra verwennerij als je een siamese kattenouder bent.

Op 11 april is het Nationale Huisdierendag.

Mei

Mei betekent dat de lente officieel aan de gang is en dit kan een goed moment zijn om in te checken op je kat en eventuele allergieën die het zich kan ontwikkelen. Allergieën kunnen in de loop van de tijd veranderen en in het bijzonder kunnen ze veranderen als u in de afgelopen 12 maanden bent verhuisd.

May Day is een geweldige kans voor alle poezen – maar vooral Siberiërs – om hun innerlijke Russisch te omarmen! Waarom post je je kat niet met een shot wodka of wat rode biet?

Russische kat eet kaviaar
Russische katten houden van kaviaar!

De eerste week van mei is het Nationale Huisdiermaand. Ik dacht dat ze al een dag hadden? Een dag en een maand lijkt een beetje rijk – vooral als we nog niet eens halverwege het jaar zijn …..

Juni

Naarmate het warmer wordt, is het tijd om na te denken over het koel houden van je kat. Dit is een goed moment voor een serieuze verzorging – doe het zelf of met een professional. En het is een goed moment om uw zoetwatervoorraden en uw waterbakken te controleren – en om ervoor te zorgen dat u waterbakken op verschillende plaatsen in uw huis hebt verdeeld.

Op 4 juni is het Nationale Knuffel Je Kat Dag. Wanneer was de laatste keer dat je je poesje oppakte en haar een goede dikke knuffel gaf in plaats van alleen een aai? Vandaag is het zover!

Op 19 juni is het National Garfield the Cat day. Maak wat lasagne en heb een rustig moment met je kat die hulde brengt aan deze katachtige god.

grijze kat in zeeman pak kostuums voor huiskatten op geïsoleerde achtergrond
Zeevarende poes!

Op 20 juni is het De Dag van de Lelijkste Hond. Dit is het moment voor jou en je kat om achterover te leunen en te kakelen naar zijn aartsvijand!

Op 21 juni is het Internationale Yogadag. Een perfect tijd om je kitty mid stretch te vangen en te uploaden! Idealiter ligt ze op een yogamat en is er een waterfles in de buurt!

22 juni is National Take your Cat to work day. Waar wacht je nog op – haal die kattenmand tevoorschijn en pronk met je trots en vreugde!

Eind juni is de start van Wimbledon. Een geweldige kans voor je kat om een witte zweetband aan te trekken voor haar volgers op sociale media.

Juli

Voor mijn Canadese lezers vieren Canada Day op 1 juli met je kat misschien geposeerd in de buurt van een Tim Horton’s donut en met een hockeystick? En ahornsiroop? Even aan de zijkant. Ik ben bang dat mijn expertisegebied Canadese clichés zijn!

En in de VS is de grote natuurlijk 4 juli! Houd je kat uit de buurt van rotjes! Maar er is geen reden dat je kat niet in de Amerikaanse vlag kan worden gedrapeerd of misschien een wit t-shirt en een nep-spijkerbroek voor een Springsteen-kat?

Meowica Patriotic Kattenshirt

Katoenen T-shirt

Laat je poesje meedoen aan 4 juli met dit super coole Meowica shirt.

USA Vlag Tie voor Katten

Op bestelling gemaakt

Deze kraag en stropdas bevestigt zich met klittenband aan je poes en is aan te passen.

Schattige kat met zonnebril en strik op witte achtergrond. USA holida

Op 5 juli is het Nationale Bikinidag. Haal onze kat in haar resortkleding!

10 juli is nationale kittendag! Alleen echt geschikt voor het eerste jaar van je kat. Als je kat aan de oudere kant is, is het misschien vriendelijker om deze gewoon te negeren.

Een van mijn favorieten is Bastille Day op 14 juli! Gemaakt voor le chat! Een baret is een complete winnaar – vooral als je kat naast een broodstengel en wat knoflookbollen kan worden geplaatst.

Franse Look Outfit

Baret, sjaal &t-shirt

Wollen vilten baret met kinband, kleine rode sjaal met prints, stretch jersey gebreid zwart en wit gestreept t-shirt. Aangepaste maatvoering beschikbaar

Franse Baret Hoed &Sjaal

Gemaakt van acrylgaren

Verkrijgbaar in 3 maten, allemaal in lila. Aangepaste maatvoering is beschikbaar.

⇒ Zin om je kat op pad te krijgen? Bekijk mijn berichten op Is kattenlopen mogelijk?, 7 Beste escape proof kattenharnas Opties 5 Beste drager voor katten keuzes, 14 Beste kattendrager voor autoreizen opties en 4 Top Travel Kattenbak Opties.

Kat met alles wat Frans is

Augustus

1 augustus is Spiderman-dag – een spinnenpoes kan er fantastisch uitzien!

Op 8 augustus is het Internationale Kattendag – voor één keer kan uw kat officieel uw huis regeren.

Voor Londenaren is 30 augustus het Notting Hill Carnival. Breng het caribische kind van je kat op gang met wat hoofduitrusting op basis van fruit.

Er gebeurt niet veel in augustus – het beste is om je te concentreren op het zo koel mogelijk houden van je harige vriend.

September

Woensdag 16 september is het Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag EN Nationale Guacomoledag. Ik had geen idee dat mijn favoriete dip een dag had! Een sombrero kan een traktatie zijn met je kat – evenals een felgekleurde poncho. Met de guacamole aan de zijkant.

Kat Sombrero

Huisdiervriendelijk acrylgaren

Speciaal ontworpen voor katten met oorgaten om het comfort te verhogen. Ontworpen voor de meeste volwassen katten.

Mexicaanse Bandana

Met Pom Poms

Gemaakt van Mexicaanse geweven stof en het is omkeerbaar met verschillende Mexicaanse patroonstof op de achterkant

Cinco De Mayo Kat en Hond

Voor mijn Australische lezers is 25 september AFL Grand Final Friday! Kleed je kitty volgens je favoriete team (dat in Melbourne moet zijn gevestigd en bij voorkeur Carlton). Een natty sjaal kan een traktatie zijn om je team te eren op de grote zaterdag in de G!

Oktober

Dit is een grote!!!! Mijn favoriete maand van het jaar voor verkleedpartijen en fotomomenten. Laten we beginnen met herfstbladeren. Je kat geposeerd met bladeren van alle intense tinten rood, oranje en geel kan schreeuwen maken me een screensaver!

Leuke tabby kat met heksenhoed en Halloween pompoen op witte achtergrond

Vrijdag 16 oktober is het Nationale Verwilderde Kattendag. Wie heeft dit in hemelsnaam bedacht? Je kat hoeft hier niets van te weten.

Spookhoed

Handgemaakt

Schattige spookachtige spookmuts verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Aangepaste bestellingen geaccepteerd.

Vleermuis vleugels

Vilt en elastische band

Vleermuisvleugels zijn gemaakt van acrylvilt en zijn geschikt voor kleine en middelgrote katten en honden. Vleermuisvleugels zijn handgemaakt.

Captain Amerika

Cat Superheld

Dit superheldenkostuum past op de voorpoten van je kat. Verkrijgbaar in 5 maten.

Kleine rode schuilkap

Handgemaakt

Pas op voor grote boze wolf! Zacht en gezellig, je kity zal dol zijn op deze outfit. Verkrijgbaar in 2 maten en aangepaste bestellingen geaccepteerd.

En dan is er nog mijn absolute favoriete verkleeddag van het jaar – Halloween! Er zijn eindeloze mogelijkheden voor grappige, creatieve, fotogenieke kattenfotomomenten die je kat ook niet irriteren. Om nog maar te zwijgen van pompoenen. Zoveel mogelijk pompoenen.

Leuke tabby kat met Halloween pompoen op witte achtergrond

November

Voor mijn Amerikaanse lezers staat november in het teken van Thanksgiving. Je kat kan niet wachten om zijn pelgrimskant te omarmen en te poseren met wat kalkoen- en pompoentaart.

Thanksgiving of Halloween Pompoen Kat

En Black Friday is een goed moment om te beginnen met winkelen voor de kerstoutfits van je kat!

December

Er zijn andere dagen en evenementen in december, maar eerlijk gezegd wat heeft het voor zin als het allemaal over Kerstmis gaat – of Chanoeka.

witte kat in kerstman outfit naast kerstboom

Er zijn de hele maand eindeloze mogelijkheden voor foto’s! Een kerstmuts is van minimale ergernis voor je kat en een maximaal foto-effect. Je kat met kerstmutsje – of met rendieroren – kan naast de kerstboom worden geplaatst, mooi ingepakte cadeautjes, klatergoud en meer.

De kleine helper van de kerstman

Hoge kwaliteit T-shirt

Leuke kerstjurk die op de voorpoten van je poesje past. Verkrijgbaar in 4 maten.

Kerst Kat Outfit

Acryclic Garen

Gehaakte muts en sjaal. Sjaal is verstelbaar. Verkrijgbaar in 3 maten. Aangepaste bestellingen geaccepteerd.

grijze tabby kat in santa hoed

En vergeet niet om kattennip- en krabpalen en andere kattentraktaties in te slaan voor je favoriete katachtige. Ze hebben grote geschenken verdiend na een groot jaar van fotomomenten!

grijze kat met kerstmuts en cadeau

Let: Deze post over kostuums voor huiskatten bevat affiliate links. Dat betekent dat als je op de meeste links doorklikt en uiteindelijk een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt. Ik wilde er zeker van zijn dat u hiervan op de hoogte was.

Zoals deze kostuums voor huiskatten Post? Waarom pin je het niet?