12 Beste kitten natvoeropties waar uw kat dol op zal zijn ()

Net zoals geen enkel regime ideaal is voor elke kat, is er geen universeel geaccepteerd antwoord op de vraag wat het beste natvoer voor kittens is.

Bij het kiezen van het beste natte kittenvoer, moet u rekening houden met de specifieke behoeften van uw kitten.

Het eerste jaar van het leven van uw kittens is van cruciaal belang voor hun ontwikkeling. Hun dieet tijdens de eerste paar maanden is van vitaal belang voor hun gezondheid op de lange termijn. Het heeft geen zin om gezonde kittens te verwachten als je ze niet de nodige middelen geeft.

Er zijn talloze merken nat kittenvoer op de markt en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke het beste voedingsetiket heeft.

Dit bericht vergelijkt veel populaire merken om u te helpen bij het kiezen van de beste natte voedingsmiddelen voor uw kittens.

Psst… Bekijk dit eens ultieme kattenvoergids om de variatie tussen nat en droog voedsel te begrijpen.

Twee Britse korthaar kitten kat geïsoleerd

Hoe je je kleine kat kunt voeden

Kittenvoer is speciaal samengesteld met hoge niveaus van eiwitten, calcium, magnesium, zink, fosfor en ijzer om sterke botten en tanden op te bouwen. Het bevat ook meer van de vitamines C en E om het immuunsysteem van uw kat te ondersteunen.

Wanneer u op zoek bent naar het beste kittenvoer, zoek dan naar opties die zijn gecertificeerd door de Association of American Feed Control Officials (AAFCO). Dit betekent dat het voer van uw kitten is samengesteld om te voldoen aan de normen van de organisatie. En het bevat de juiste voedingsstoffen voor hun leeftijd.

bruin Brits kort haar kitten

Nat of droog kattenvoer?

Het lijkt misschien alsof er een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen is voor onze kleine kittens en het vinden van het juiste dieet voor uw kat is cruciaal in hun ontwikkeling.

Als eigenaren van gezelschapsdieren is een van de vroegste beslissingen die u zult nemen, of u uw kitten al dan niet droge brokjes, natvoer of een combinatie van de twee gaat voeren.

Bengaals kitten zit op tafel

Een uitgebalanceerd dieet voor je kat draait allemaal om een mix van voedingsstoffen en smaken, of ze nu nat of droog zijn. Het is belangrijk dat zeer jonge kittens op zijn minst wat ingeblikt voedsel hebben als onderdeel van hun dieet. Ze hebben kleine tandjes en kunnen droog voedsel nog niet goed kauwen.

Nat kattenvoer wordt geleverd in blikjes of vooraf afgemeten porties die ongeveer 70% meer water kunnen bevatten in vergelijking met droogvoer. Dit maakt het ook gemakkelijker voor uw kitten om zijn voedsel te verteren.

Droog kattenvoer daarentegen wordt geleverd in handige zakken en bevat ongeveer 10% water en 90% droge stof, inclusief koolhydraten, vetten en vitamines.

De voordelen van nat ingeblikt voedsel

Afgezien van het hoge eiwitgehalte, heeft nat kattenvoer extra voordelen voor de gezondheid van kittens.

Hoewel blaas- en nieraandoeningen vaak voorkomen bij kittens, kan het hogere vochtgehalte van nat voedsel helpen bij het behoud van deze organen. Als uw oudere katten gebitsproblemen of tandverlies hebben, moet u proberen ze nat voedsel te geven.

Bovendien smaakt droog kattenvoer minder aantrekkelijk dan natte brokjes. Daarom zal natvoer uw kittens helpen eten wanneer ze ziek of kieskeurig zijn over hun voedsel.8 Beste kitten natvoeropties waar uw kat dol op zal zijn ()

De onderstaande voedingsmiddelen hebben een gezonde samenstelling, complete voeding en zijn licht verteerbaar. Ze komen ook tegen redelijke prijzen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten.

De volgende stap is om het beste natte kattenvoer voor kittens te bepalen dat bij uw favoriete katachtige past.

wit kitten met blauwe ogen

⇒ Zin om je kat op pad te krijgen? Bekijk mijn berichten op Is kattenlopen mogelijk?, 7 Beste escape proof kattenharnas Opties 5 Beste drager voor katten keuzes, 14 Beste kattendrager voor autoreizen opties en 4 Top Travel Kattenbak Opties.

12 Beste Kitten Wet Food Keuzes

Vergeet niet dat u de portiegroottes moet controleren met alle verschillende opties voor kattenvoer. Uw kitten moet een regelmatig en gecontroleerd dieet volgen, zodat ze gezond en gelukkig blijft. En beweging en spel zijn net zo belangrijk – houd hun leuke kattenspeelgoed in de buurt voor wat entertainment na het diner.

Laten we nu eens kijken naar een lijst met natte kittenvoeding van topkwaliteit die online beschikbaar is.

Psst… Bekijk ook deze beste cat producten voor een complete gids over alles wat je thuis nodig hebt voor je katachtige.

grijs katje spelen met noten

1. Purina ProPlan Graanvrij Kattenvoer

yNkR8rZzWF oFrElSqfe7vBnvQjLEFRqHOUy2PnxVZimEANpnH 6ks 6Bdbw81ArN4NI5ENQnmd8bZv8DlOaJuwHAf2tUs 2nMors8on5cDOnbIHsOvH1oWf6O rI5EVT9MmrPJrq53obn67T1lvJkTahR 3ylWDXSBjZHlQbVDwtndVzWEFJXnyUQ

Zoals de meeste natte voedingsmiddelen bevat het Purina ProPlan graanvrije kattenvoer weinig tot geen graan. Ook dit recept is kipvrij.

Dit is fantastisch nieuws voor huisdierouders die het dieet van hun kitten moeten beperken om kippenbouillon uit te sluiten vanwege voedselallergieën.

Dit natte voedsel bevat zeevruchten, die smaak en belangrijke omega-3-vetzuren bieden die de visuele en cognitieve ontwikkeling ondersteunen. Dit eiwitrijke voedsel is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde smaken of conserveermiddelen.

Het biedt een natuurlijk dieet voor uw kitten.

Purina garandeert dat uw groeiende kat de juiste voedingsstoffen krijgt omdat dierenartsen het hebben ontwikkeld.

2. Royal Canin Moeder En Babycat

5NsjCnhOvbH7CjX tOZji pa04dE0ikDnse9eQZV D51Kf5 zE9Pm3zDVYBHc7MZpTedk2pWskqzbQ

Begin bij het spenen van een kitten met zacht, gemakkelijk kauwbaar voedsel. Met Royal Canin Mother And Babycat producten kunnen kittens gemakkelijk overstappen op vast voedsel.

Kittens van alle groottes lijken te genieten van deze huisdiervoeding veteraan Royal Canin. Kittens kunnen slordige eters zijn bij het proberen van nieuw voedsel omdat ze alleen moedermelk hebben.

Daarom moet het spenen van kittens op nat kattenvoer worden gedaan in een ruime, gemakkelijk te onderhouden ruimte op een grote, brede plaat of een glad oppervlak.

3. Royal Canin Gastro-intestinaal Kitten NatVoer

CV1nGursYY9pOO1WDTVFoRxMnmcIH0J5b8OFiFRrzgD4RGpUW8ycUXQhUnx 3f2UQO9hO8 Og8RPsvOMjfZuN7IT2cGb82xbN4M2lB bYrDuMINXqEx2vNejapEUh2HxuhyxuFeXkLPN693 t1IC8KRP6vWRRE6gfRK2d0ujVUtVL7iaialwi1nA

Verschillende kittens hebben om verschillende redenen verhoogde voedselgevoeligheden ontwikkeld. Sommige voedingsstoffen kunnen echter helpen bij het oplossen van deze problemen. Royal Canin Gastrointestinal Kitten Wet Food bevat vezels, prebiotica, bèta-glucanen, omega-3-vetzuren en andere voedingsstoffen die kittens met gevoelige magen ten goede kunnen komen.

Deze zachte mousse is gemaakt door dierenvoedingsdeskundigen en is ideaal voor kittens omdat het voor hen gemakkelijk is om op te kauwen.

Vanwege het hoge caloriegehalte van deze formule, zal een enkel item langer meegaan dan wanneer hij caloriearm voedsel zou eten.

4. Fancy Feast Gourmet Naturals

85Lnj2 0QZ5ZqMf2OGav1YS6LCnjLJb E Fio 4 1 ZpJwWck42ybbAA

Als u uw kitten natvoer wilt geven in plaats van droge brokjes, bent u misschien op zoek naar een goedkope optie die nog steeds voedzaam is. Dit chique feest gastronomische naturals kattenvoer heeft kalkoenlever, vis, kip en bouillon.

Dit graanvrije kitten ingeblikt voer is een uitstekende keuze. Er zijn geen synthetische additives, kleuren of kunstmatige smaken in deze paté, en het kost ongeveer $ 1 per portie.

Fancy Feast kan minder duur zijn dan de andere producten van Purina. U kunt er echter zeker van zijn dat het nog steeds is ontwikkeld door dierenartsen en de richtlijnen van Amerikaanse voercontroleambtenaren voor kittenvoeding volgt.

De zijdezachtheid van de paté maakt het aantrekkelijk voor zowel jonge als volwassen katten.

5. Baby Blue Gezonde Groei Formule

NW1G35ZsYTm6FvTuhg NOH2k8rjHhalBnZII nC1pF97mJOsdayv g96PQCoP50dSZxzH 9sE8I3kX9DnUf47bB0pfyqcCNcZeCN796ihSSPRdC21aZ9Lk1e2bxAMvI5et2BSbVqaGUgGK

Deze Baby Blue gezonde groeiformule is per blikje duurder dan andere natte kitten diëten op de markt. Maar als je bontbaby ervan geniet en je het je kunt veroorloven, geloven we dat het een geweldige optie is.

Het primaire ingrediënt is eiwitrijke kip en er worden geen vleesbijproducten gebruikt bij de bereiding ervan. Net als ander nat kattenvoer is het graanvrij en bevat het omega-vetzuren en ARA, twee vetzuren in kattenmelk die de ontwikkeling van hersenen en ogen bevorderen.

Ondanks de positieve feedback van katteneigenaren die beweren dat hun kieskeurige eters er dol op zijn, is het ongeschikt voor alle katten en moet het geleidelijk aan uw kitten worden geïntroduceerd.

6. Royal Canin Feline Health Nutrition Natvoer

Royal Canin Feline Health Nutrition natvoer is speciaal ontworpen om het nog steeds ontwikkelende immuunsysteem van uw kleine bontballen en groeiende spieren en botten te ondersteunen. Het ingeblikt voedsel is geformuleerd voor kittens tot 12 maanden. Binnenin zitten kleine plakjes die voor je kleintje(n) makkelijk te kauwen zijn.

royal canin beste kitten natvoer

Het natvoer slaat een uitgebalanceerd dieet van eiwitten, vetten en koolhydraten op in een heerlijk recept dat uw kitten haar poten laat likken. Het is een klauw-ver manier om je kitty-liefhebbende vaste voedsel te krijgen. En het is een perfect supplement om te combineren met Royal Canin Dry Kibble voor ultieme voeding.

7. Purina Fancy Feast Kitten Ingeblikt natvoer

Purina Fancy Feast kitten tedere kalkoen heeft een gladde textuur, precies goed voor de kleine tanden van je kat en biedt een heerlijke gastronomische smaak. Het natte ingeblikte kittenvoer biedt 100% uitgebalanceerde voeding om u te helpen uw kleine miauwmachine te verzorgen. Het bevat ook essentiële vitamines en mineralen om je kat te helpen uitgroeien tot een gezonde en sterke volwassene.

purina fancy feest

Dit product is gemaakt van echte melk om haar te helpen bij de overgang van borstvoeding naar eten, ideaal voor het spenen van uw kitten. Je kleine bontbal zal haar eerste kleine hapjes echt voedsel ervaren in een gemakkelijk te verteren pasta.

Als je kat geen fan is van kalkoen, is er een scala aan andere gastronomische smaken zoals zalm en kip. Of koop het variëteitspakket voor een verzameling van vier smaken om te zien op welke je kat verliefd zal worden.

8. Hill’s Science Diet Kitten Gezonde keuken

Een premium keuze voor alle kittens is de Hill’s Science Diet Kitten Healthy Cuisine. Dit product biedt uw jonge kat een hoogwaardig eiwitdieet om sterke spieren op te bouwen. Het bevat antioxidanten en vitamines (vitamine C en E) om het immuunsysteem van uw kitten te ondersteunen. En tegelijkertijd bevordert een goed uitgebalanceerde set mineralen de gezondheid van nieren en hart.

hills science dieet kitten natvoer

⇒ Een nieuwe kat krijgen? Bekijk mijn gids om Hoe zorg je voor een kitten, 6 Beste kitten natvoer Opties en 8 Beste kitten droogvoeropties

Met 71 calorieën in een blikje van 2,8 oz, zal je kat deze verrukkelijke keuken, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, absoluut heerlijk vinden.

Dit Hill’s product presenteert een heerlijke smaak van geroosterde kip en rijst medley in een overheerlijke saus perfect voor je kleine kat. Wat nog beter is, is dat het vrij is van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen.

Nu kopen

9. Wellness CORE Pate Nat Kittenvoer

Een andere topkeuze voor kittens is deze heerlijke eiwitrijke natte voeding van Wellness CORE. De natuurlijke, graanvrije kalkoen- en kippenleverpaté voor kitties bieden een op dierlijke eiwitten gericht dieet. Dit zal je kat voorzien van de energie die ze nodig heeft om te groeien.

wellness core kitten natvoer

De maaltijd is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder toegevoegde DHA om een gezonde ontwikkeling van ogen en hersenen te ondersteunen. Deze producten zijn ontwikkeld met premium componenten en sluiten dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen uit.

Het recept bevordert een gezonde hydratatie bij katachtigen en is een gemakkelijke manier om de urinewegen van je kat gezond te houden door vochtinname.

10. Purina ONE Gezonde Kitten Formule

purina een gezond kitten

Purina’s ONE-assortiment voedsel biedt gezonde alternatieven voor kittens als een goed onderzocht, betrouwbaar merk. Dit kittenvoer kost ongeveer een dollar per container en is overal verkrijgbaar. Het is het beste natte kittenvoer, naar onze mening.

De gezonde kittenkipformule houdt zich aan de AAFCO-aanbevelingen voor kittens, zodat u erop kunt vertrouwen dat u hen de voeding geeft die ze nodig hebben.

Bovendien is het ontworpen voor kleine kittens, heeft het een vleesbasis (kippenlever en varkenslongen), bevat het geen granen en wordt het gemakkelijk gekauwd.

Eigenaren van gezelschapsdieren die dit ingeblikte natte voedsel aan hun kittens gaven, meldden dat hun katachtige baby’s hun kommen schoon likten.

11. Lily’s Kitchen Smooth Pate voor kittens

Lily’s Kitchen’s kittenfood is gemaakt met alle natuurlijke ingrediënten en bevat geen toegevoegde suikers of vulstoffen. Ze worden ontwikkeld met dierenartsen, voedingsdeskundigen en natuurlijk kitties.

q? encoding=UTF8&ASIN=B01K9TR3WE&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=NL&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=theboutiquead 21&language=nlir?t=theboutiquead 21&language=nl&l=li3&o=2&a=B01K9TR3WE

Deze gladde paté voor kittens is gemaakt met 65% vers bereid, goed vlees en vis: 30% kip, 10% forel, 21% varkensvlees en 4% rundvlees. Het is qua voedingswaarde compleet en gemaakt zonder graan. Het bevat ook taurine, wat essentieel is voor de gezondheid van uw kitten. Dat alles en een zachte, gladde paté-achtige textuur zorgt voor een gelukkig kitten.

12. Felix Original Kitten Gemengde Selectie in Jelly

Hoewel niet zo fancy als Lily’s Kitchen, zijn mijn beide Siberische katten dol op deze Felix Original Kitten Mixed Selection in gelei. Smaken in deze selectie zijn kip, kabeljauw, schol en lamsvlees. Mijn jongens eten graag eerst alle gelei op!

q? codering=UTF8&ASIN=B003QXN3NE&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=NL&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=theboutiquead 21&enNLir?t=theboutiquead 21&language=nl&l=li3&o=2&a=B003QXN3NE

De individuele zakjes hebben de perfecte maat voor een maaltijd en bevatten alle eiwitten en mineralen die uw kitten nodig heeft. Dit omvat vitamine D en E, een mix van mineralen en omega 6-vetzuren.

7 Meest gestelde vragen over het voeren van een kitten

1. Hoe vaak moet ik mijn kitten voeren?

Terwijl volwassen katten de neiging hebben om twee keer per dag te eten, moeten kittens drie tot vier keer per dag worden gevoerd. Net als een menselijke baby zijn hun buiken kleiner, zodat ze snel vol raken en leeg zijn.

2. Welk voer mag ik NIET per kitten voeren?

Vermijd rauwe eieren en rauwe vis. Ze kunnen salmonella bevatten en de opname van alle belangrijke vitamine B door uw kitten verminderen. Vermijd het geven van melk aan uw kitten, omdat dit diarree kan veroorzaken. Zodra een kat is gespeend, verliest hij het enzym waarmee hij melk kan verteren. Giftig voedsel voor katten in het algemeen dat ten koste van alles moet worden vermeden, omvat druiven, ui, knoflook, chocolade, thee en rozijnen.

3. Moet ik mijn kitten elke dag natvoer geven?

Op de leeftijd van zeven weken moet een kitten nat voedsel kunnen eten voor al zijn maaltijden.

4. Moet ik water toevoegen aan het natvoer dat ik mijn kitten geef?

Het is veilig om water toe te voegen aan het natte voer dat u uw kitten geeft. Het kan zelfs goed zijn voor uw kat, omdat het hem zal helpen met zijn waterinname. En veel katten houden van hun maaltijden om meer een “soep” -achtige textuur te hebben. Wees echter voorzichtig met wat voor soort water je aan een maaltijd toevoegt, omdat katten vaak niet van de smaak van water houden als het zwaar gechloreerd is.

5. Hoe lang kan ik nat kattenvoer buiten laten?

Katten zijn van nature grazers, dus de kans is groot dat ze niet alle maaltijden in één keer eten. In tegenstelling tot droog kittenvoer kan nat kittenvoer echter een voedingsbodem voor bacteriën worden nadat ze langer dan een paar uur op kamertemperatuur hebben gezeten. Ook zal het voer opdrogen en hoogstwaarschijnlijk minder aantrekkelijk worden voor uw kitten (hoewel dit mijn katten niet lijkt te storen!).

6. Hebben kittens speciaal voedsel nodig?

Kittenvoer moet voldoen aan zijn voedingsbehoeften. Kittens missen de enzymen die nodig zijn voor de melkvertering. Voedingsprocedures vereisen zachter of vochtiger kattenvoer voor kittens jonger dan acht weken.

7. Heeft het de voorkeur om kittens natvoer te voeren?

Ja. Natvoer is het beste voor het spenen van kittens. Het smaakt beter, is makkelijker te eten en bevat meer vloeistof dan droge brokjes.

Elke kattenverzorger wil dat hun lieve kitten gelukkig, gezond en goed gevoed is. En een van de belangrijkste debatten onder kattenliefhebbers gaat over de keuze van voedsel voor hun bontbaby’s.

grijze en gember maine coon kittens met wat fruit

Nat, zacht voedsel wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de voeding van een kitten. En katachtigen hebben de neiging om het te verkiezen boven droog voedsel. De textuur en ingrediënten zorgen voor een aangename eetervaring en bevatten een hoog vochtgehalte.

Onze kleine katten hebben veel vitamines, mineralen, vetten en eiwitten nodig om ervoor te zorgen dat ze sterke, gezonde botten, spieren en tanden laten groeien. Dus, het kiezen van een van de beste voedingsmiddelen voor uw kitten hierboven vermeld, zorgt ervoor dat uw pelsbaby de juiste voedingsstoffen krijgt om uit te groeien tot een gezonde volwassene.

twee tabby kittens slapen

Let: Deze beste kitten natvoer post bevat affiliate links. Dat betekent dat als je op de meeste links doorklikt en uiteindelijk een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt. Ik wilde er zeker van zijn dat u hiervan op de hoogte was.