14 Beste kattenkauwspeelgoed waar je kat dol op zal zijn

Wil je de beste kattenkauwspeeltjes voor je kat vinden? Als je eenmaal een kieskeurige katachtige in huis hebt, realiseer je je dat er veel meer komt kijken bij het verzorgen van een kitten dan veel mensen denken. Natuurlijk moeten ze worden gevoed en geliefd en schoongemaakt, maar ze hebben ook stimulatie nodig in de vorm van speelgoed.

En sommige katten zijn geneigd om bijtsporen achter te laten in meubels, kinderspeelgoed en zelfs de huid van hun mensen. Daarom is het een goed idee om een paar kauwspeeltjes te laten liggen en hen aan te moedigen om hier eerder op te kauwen.

Deze gids met het beste kauwspeelgoed voor katten helpt u de juiste aankoopbeslissing te nemen en uw bezittingen (en handen) te beschermen tegen kleine hoektanden.

gember-kat-kauwen-op-speelgoed

De 14 beste kattenkauwspeeltjes op de markt

Als je hebt gemerkt dat je kat het leuk vindt om zijn tanden te zetten in ongeschikte items, koop dan een van de volgende producten en geef ze een leuk en nuttig cadeau.

Er zijn een paar verschillende soorten kauwspeelgoed dat je voor katten kunt kopen. Sommige hiervan zijn hard en helpen om tanden schoon te maken, andere zijn zachter en gewoon leuk om te bijten. En misschien wel de meest waardevolle, zijn die ontworpen om kittens met tandjes bezig te houden.

Mond- en hygiëne Chewies

  1. Petstages kitty chew wheel – Dit zorgt ervoor dat uw kat gelukkig blijft kauwen terwijl hij helpt met mondhygiëne. Het ronde, heldere rubberen wiel heeft twee stoffen kwasten en heeft rubberen spikes aan de buitenrand. Het helpt het tandvlees te masseren, de kaak te trainen en is 100% niet-toxisch. Bovendien is het ongelooflijk betaalbaar.

2. Petstages Fresh Breath Mint Stick – De geur van munt is bijna net zo wenselijk voor katten als kattenkruid, dus dit tandheelkundige kauwspeeltje is ideaal. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren voor je kat, en helpt tandsteen te verwijderen en tanden gezond te houden. Het is ook leuk om mee te spelen en gemaakt om duurzaam te zijn.

Petstages echte munt verse adem stok kauwspeeltje

3. Petstages Plaque Away Pretzel – Een andere van petstages ‘prachtige mondhygiëneproducten, deze krakeling is ook doordrenkt met kattenkruid.

Het is de perfecte maat voor je kat om hem vast te houden, weg te dragen naar zijn favoriete hoek en te vleermuizen en ermee te spelen. Het gaas is duurzaam en helpt tandplak te verwijderen, en het kattenkruid houdt hen geïnteresseerd in het speelgoed.

petstages-kattenkruid-plaque-weg-krakeling-33

4. Segminismart vulbare visvormige tandenborstel – Help orale problemen te voorkomen en zorg ervoor dat je kat een leuk speeltje krijgt dat ook dienst doet als tandenborstel. Hierop kauwen bevordert een frissere adem, gezonder tandvlees en tanden, en het is leuk. Je kunt het vullen met munt of kattenkruid, en de grootte is perfect voor je kat om vast te houden en te kauwen.

segminismart tand

Soft Chew Toys voor katten

5. Petstages Mesh Lil’ Avocato – Dit speelgoed is net zo zacht en schattig als wat dan ook, is gevuld met kattenkruid en stimuleert de gezondheid van het gebit – dus het is een echte winnaar.

Het kleine mesh avocado-vormige speelgoed helpt de tanden en het tandvlees van je kat gezond te houden terwijl je die geliefde kattenkruidgeur vrijgeeft. En het is zacht en klein, dus het werkt voor kleinere rassen en kittens.

petstages kleine avocado

6. Legendog Natural Cat Toy – Zorg ervoor dat uw kitten een vriend is om hem gezelschap te houden terwijl u buiten of bezig bent. Dit kleine katachtige zachte speeltje is gemaakt van ademende stof, die bijtbestendig is en de kattenkruidgeur helpt gemakkelijker te ontsnappen. Het is gevuld met kattenkruid en is perfect om te spelen, kauwen en knuffelen.

legendog kattenkruid speelgoed.

7. Ainolway Interactive Catnip Toy – Haal uw kitten een pak van deze kleine en donzige katvormige speeltjes en wees de beste slimme dienaar ooit. Ze zijn gemaakt van een zacht, flanelachtig materiaal en passen in twee poten.

Ze zijn ook gevuld met kattenkruid en gebouwd om gebeten te worden. Dus deze zijn de perfecte hele dag, elke dag speelgoed, en kan zelfs sloop ook ’s nachts in bed.

⇒ Een nieuwe kat krijgen? Bekijk mijn gids om Hoe zorg je voor een kitten, 6 Beste kitten natvoer Opties en 8 Beste kitten droogvoeropties

Kitten Kinderspeelgoed

8. Leaps &Bounds Teething Mouse – Ideaal voor kittens die iets nodig hebben om op te kauwen en ruw huis mee te zijn, evenals een knuffel om mee te knuffelen. Deze schattige muis heeft grote getextureerde oren – des te beter om op te kauwen. Plus een groot pluche hoofd – des te beter om mee te schoppen en dan te knuffelen.

springt en sprongen tandjes muis

9. Leaps &Bounds Little Paws Teething Ring – Dit is een getextureerde ring die is ontworpen om de kracht van de beet van uw jonge kitten te weerstaan. Er zijn ook stukjes touw aan vastgebonden, met zachte ballen aan het einde. Dit zorgt voor echt plezier spelen terwijl je zorgt voor een veilige kauwtijd.

10. BringerPet Interactive Cat Chew – Als u op zoek bent naar een multifunctioneel kauwspeeltje dat uw kitten tot in de volwassenheid kan gebruiken, dan is dit het. Dit milieuvriendelijke speelgoed kan in de eerste plaats worden gebruikt als tandenborstel en kinderspeelgoed.

bringer huisdier kat kauwspeelgoed

Maar het bevat ook een bel, kan kattenkruid of traktaties bevatten en is de perfecte maat voor alle leeftijden. Het is ook recyclebaar en je zult het verschil zien in de netheid van de tanden van je kat na het kauwen.

Kattenkruid kauwspeelgoed

11. Petstages Muizen Kauwen met kattenkruid – Deze zijn klein genoeg dat uw kat er een in zijn poten kan houden en de felle kleuren zullen zeker katten van alle leeftijden aantrekken. Ze zijn gemaakt om tandsteen te helpen verwijderen en de gezondheid van het gebit te verbeteren en zijn ook gevuld met onweerstaanbaar kattenkruid.

Petstages Muizen Kat kauwspeeltje met kattenkruid.png

12. Dancing Fish Toy – Door een interactieve kicker, dansende visachtigheid en kattenkruid kauwspeelgoed in één te combineren, zal dit zowel door mensen als katachtigen worden genoten. Deze USB-oplaadbare vis flappert en danst wanneer hij wordt opgeladen. Je kat kan het speelgoed bespringen, schoppen, bijten en gooien zoals hij wil. Het heeft ook twee kattenkruidzakjes aan de binnenkant, voor extra plezier en plezier.

dansende vis kat kauwspeelgoed

13. Pioneer Pet Nip Nibblers – Veilig en gevuld met kattenkruid, deze zullen zeker de voorkeur hebben van de meeste katten. Deze lichtgewicht kattenkruidzakjes zijn geweldig voor katten om op te knabbelen en te knijpen, waardoor een beetje kattenkruid en nieuwe leuke energie vrijkomen. Ze zijn kleurrijk en lang, waardoor ze gemakkelijk te vinden en vast te houden zijn voor katten.

pionier huisdier kat kauwspeelgoed

14. Jawel! Kattenkruidbanaan – Voor eigenaren die op zoek zijn naar iets biologisch en veiligs, is deze niet-giftige met kattenkruid gevulde katoenbanaan ideaal. Het speelgoed is perfect gevormd, felgekleurd en zit boordevol natuurlijk, biologisch geteeld kattenkruid. Verwacht dat dit het favoriete kauwspeeltje in huis wordt.

yeowww-kattenkruid-banaan-4myc

Houden katten ervan om op dingen te kauwen?

Het kan zijn dat uw kat is begonnen met kauwen en/of dingen eten die niet in haar mond horen te zitten. Dit is waarschijnlijk niet omdat je haar niet genoeg voedsel geeft, maar eerder omdat ze zo de wereld om haar heen ontdekt.

Katten verkennen met hun tanden – wat kan resulteren in veel kauwen, knabbelen en zelfs bijten. Veel katteneigenaren kunnen zich vinden in het beeld van het binnenlopen van de lounge en het vangen van hun kitten kauwend op belangrijke tv-kabels. Of ze onder het bed vinden die enthousiast aan schoenveters knabbelen.

Niets is noodzakelijkerwijs verboden terrein voor hun ‘verkenningen’. Maar je kunt ze zeker helpen om te kauwen op speelgoed dat speciaal is ontworpen om hun tanden en tandvlees te helpen en niet giftig is.

tabby kat-kauwen op een stokje

Probeert u de ideale naam voor uw nieuwe kutkat te vinden? Bekijk mijn berichten over de beste Disney-kattennamen, beste Griekse kattennamen, beste Egyptische kattennamen, beste Ierse kattennamen, beste kattenvoernamen, beste namen voor zwarte katten, beste witte kattennamen, beste Bengaalse kattennamen, beste Siamese kattennamen, beste gemberkatnamen, beste filmkatnamen, beste zwarte en witte kattennamen, beste Tuxedo Kattennamen, beste Japanse Kattennamen, beste Koreaanse Kattennamen, 83 Grappige Kattencitaten, beste Wetenschapper Kattennamen, 99 Kattenbijschriften, beste Schattige Kattennamen, beste Grijze Kattennamen, beste Meisjes kattennamen en beste Mannelijke Kattennamen.

4 dingen om te overwegen bij het kopen van kauwspeelgoed voor uw kat

Zoals met elk kattenspeelgoed, mogen kauwbare speeltjes alleen worden gekocht als je weet dat ze veilig en goed zijn voor je kat. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het doen van een aankoop.

1. Is het veilig?

Als u iets koopt dat specifiek in de mond van uw kat past, wilt u dat het vrij is van giftige materialen. Het mag ook geen kleine onderdelen bevatten waar uw kitten op kan kauwen en op kan stikken.

2. Is het kleurrijk en leuk?

Het meeste van wat kitties vinden om op te kauwen, is interessant voor hen. De draden en schoenveters zijn als wiebelige slangen en je make-upblender ziet er een beetje uit als een ontsnappende huismuis. Dus speelgoed moet hun aandacht trekken om hen af te leiden van alles waar ze niet op zouden moeten kauwen.

Speelgoed dat multifunctioneel is, is ook geweldig omdat het waar toevoegt voor minder geld. Iets wat je kat kan achtervolgen, bespringen en worstelen terwijl hij al die taaie energie verdrijft, is een pluspunt voor alle betrokkenen.

zwart-witte kat-bijt-stok

3. Zal het blijven duren?

Als iets niet duurzaam is en het breekt te gemakkelijk, moet je heel snel meer kopen. Probeer iets te vinden dat bestand is tegen de uitzinnige kauw-athon van elke katachtige en je geld waard is.

4. Is het de juiste maat?

Er zijn enkele kauwspeeltjes waarvan je zult zien dat ze gemaakt zijn voor honden. Deze zijn meestal te groot voor katten en sowieso niet altijd geweldig voor kattentanden.

Wanneer je speelgoed koopt, maar vooral iets waarvan je wilt dat je kat erop kan kauwen, zorg er dan voor dat het de juiste maat heeft. Als uw kitten nog jong en klein is, of als uw kat echt kleine tanden heeft, dan moet het speelgoed ook klein zijn.

witte baby-kitten-bijtende-moeder

Laatste woorden

Veel katteneigenaren zullen merken dat er voor katten minder kauwspeelgoed op de markt is dan voor honden. Maar het goede nieuws is dat er een reeks kattenkauwspeeltjes beschikbaar is die echt uitstekend zijn, en veel van hen staan op deze lijst.

Als je merkt dat je kat niet reageert op iets dat je hem hebt gekocht, probeer dan gewoon iets anders. Het kan een paar pogingen kosten, maar uiteindelijk weet ik zeker dat je iets zult vinden dat je bontkind urenlang boeit en vermaakt. En houdt hun ivoor te druk om op je spullen te kauwen.

slapend zwart-wit kitten

⇒ Zin om je kat op pad te krijgen? Bekijk mijn berichten op Is kattenlopen mogelijk?, 7 Beste escape proof kattenharnas Opties 5 Beste drager voor katten keuzes, 14 Beste kattendrager voor autoreizen opties en 4 Top Travel Kattenbak Opties.

Let: Deze kattenkauwspeeltjes post bevat affiliate links. Dat betekent dat als je op de meeste links doorklikt en uiteindelijk een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt. Ik wilde er zeker van zijn dat u hiervan op de hoogte was.