4 Beste camera’s voor kattenhalsbanden

Als je van je kat houdt en bewondert zoals ik verwacht dat je doet, dan heb je waarschijnlijk nagedacht over hoe het moet zijn om in hun poten te lopen. Zou het niet geweldig zijn als ze camera’s voor kattenhalsbanden hadden, zodat je kon zien hoe ze de wereld ervaren en hoe het leven eruit ziet van helemaal daar beneden?

Om nog maar te zwijgen van de opwinding van hun springen, het verkennen van escapades. En dan is er nog het feit dat we elk moment van de negen levens van onze kostbare kat willen vastleggen.

Tegenwoordig hebben we het geluk dat we de technologie hebben om dit te doen. Ze zitten je kat niet in de weg en je beleeft hun avonturen.

Britse korthaar kat met camera

De beste camera’s voor kattenhalsbanden

Tegenwoordig zijn er high-definition camera’s die u aan de halsband van uw kat kunt vastmaken of aan een harnas op hun rug kunt monteren. U kunt kiezen tussen video, foto of beide. De grootte en zwaarte zijn ook belangrijk om rekening mee te houden.

zwarte Siberische kat in boom

Hoewel al deze opties licht en gemakkelijk te gebruiken zijn, kan uw kat erg klein en delicaat zijn en wilt u uw katachtige vriend niet schaden of naar beneden slepen.

Dus laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar de beste opties voor uw kat, zodat u kunt kiezen wat het beste bij zijn levensstijl past.

1. GoPro Hero 8

Waarschijnlijk is de beste camera-optie voor uw kat er een die ook goed bij u past. Deze waterdichte actiecamera kan alles meenemen wat je kat te bieden heeft, en je kunt meedoen aan het plezier, in high definition.

Ga pro 8

Gemakkelijk vast te maken aan een harnas (dat is tenslotte waar deze indrukwekkende kleine camera voor is ontworpen), de GoPro Hero 8 krijgt zeker een vloeiend beeld. Er zijn drie niveaus van stabilisatie, om ervoor te zorgen dat je geen wiebelige of schokkerige video krijgt.

Dus zelfs als je kat tegen muren springt, naar buiten galoppeert of gewoon tijd met je doorbrengt, wordt alles vastgelegd in een naadloze video.

Slechte vakantie. Zich onwel voelen op vakantie. Problemen met hotel, slechte touroperator. Alle kamers zijn gereserveerd. Droevige kat in koffer met camera en zonnebril op witte achtergrond. Kopieerruimte

Er zijn ook een aantal foto-opties, waarbij je de camera kunt instellen om met verschillende intervallen af te gaan. En deze camera is ook een geweldige investering voor jou, omdat je hem gewoon van de kraag of het harnas van je kieskeurige kat kunt knippen en hem zelf kunt laten draaien.

Ten slotte heeft GoPro 8 live streaming in 1080p. Dus als je dan en daar wilt weten wat je kat meemaakt, dan kan dat. Real-time streaming is uniek voor deze kattencamera en maakt het een nog koelere investering.

⇒ prijzen controleren op de GoPro Hero 8

⇒ Een nieuwe kat krijgen? Bekijk mijn gids om Hoe zorg je voor een kitten, 6 Beste kitten natvoer Opties en 8 Beste kitten droogvoeropties

2. Mini Spy Camera voor katten

mini spy camera - perfecte camera's voor kattenhalsbanden

Als je onder de radar wilt vliegen, is deze kleine camera de beste manier om dit te doen. Het is ook een meer budgetvriendelijke optie voor de GoPro, en het gebruiksgemak maakt het een betere optie voor degenen onder ons die het niet zo goed doen met technologie.

Indrukwekkend is dat deze minicamera alleen video opneemt wanneer hij beweging detecteert. Dus, hoe schattig de vele dutjes van je kat ook zijn, je hoeft niet uren video door te kammen om een paar actiefoto’s te maken. En als je je kat laat lopen, kun je het hele avontuur vastleggen.

zwart-witte kat die op rots ligt met zee erachter

De mini spy camera werkt een uur op een volle accu. Dit voelt misschien niet als genoeg tijd als je niets van de dag van je kat wilt missen, maar omdat het een oplaadbare batterij heeft, kunnen we het deze korte looptijd vergeven.

Het laatste handige aspect van deze kleine camera is dat hij eenvoudig aan de halsband van je kat kan worden geklikt en weg is hij.

⇒ prijzen controleren op de Mini Spy Camera

3. Oom Milton – Pet’s Eye View Camera

oom milton camera

Als u foto’s wilt maken van wat uw huisdier doet terwijl u niet in de buurt bent, is deze Pets Eye View-camera van Uncle Milton iets voor u. Het is lichtgewicht, om je behendige kat helemaal niet naar beneden te slepen terwijl hij zijn dag doorbrengt. Bovendien heeft het een sluiting die op de meeste kattenhalsbanden past.

Met automatische intervalinstellingen van 1, 5 of 15 minuten kunt u maximaal 40 foto’s van 640 x 480 pixels maken. De kwaliteit is niet superhoog en misschien merk je dat de foto’s een beetje korrelig uitkomen.

zwart-witte kat op boomtak

Dus als je op zoek bent naar een foto van superhoge kwaliteit, past deze camera misschien niet bij de rekening. Maar als u op zoek bent naar eenvoudige foto’s en een goed prijskaartje, de werken van Uncle Milton!

⇒ Prijzen controleren op Oom Milton’s Pet Camera

4. DOGTEK Eyenimal Cat Videocamera

Met ingebouwd nachtzicht kunt u op alle uren van de dag en nacht zien wat uw kat doet. Als je je hebt afgevraagd waar je kat naartoe verdwijnt of waar zijn tweede thuis is, is dit je kans om erachter te komen.

dogtek kattencamera voor halsbanden

Natuurlijk is alleen al het zien van de schattige dingen die je kat in zijn dag doet ook mogelijk met deze gebruiksvriendelijke videocamera. Een groot pluspunt is dat deze camera ook audio heeft, zodat je de volledige ervaring kunt krijgen.

Met een videoresolutie van 736 x 480 en 2,5 uur opnametijd kun je behoorlijk wat vastleggen. En omdat het twee opnamemodi heeft, waarvan er één bewegingsdetectie is, kunt u de dutjes opnemen of ervoor kiezen om ze uit uw video te knippen.

⇒ prijzen controleren op de DOGTEK Eyenimal Kat Video Camera

⇒ Zin om je kat op pad te krijgen? Bekijk mijn berichten op Is kattenlopen mogelijk?, 7 Beste escape proof kattenharnas Opties 5 Beste drager voor katten keuzes, 14 Beste kattendrager voor autoreizen opties en 4 Top Travel Kattenbak Opties.

Laatste woorden over de beste camera’s voor de halsband van uw kat

grijze en witte kat met blauwe ogen op straat

De wereld zien vanuit het perspectief van je huisdier was vroeger iets van dromen. Om te zien hoe ze reageren op hun omgeving, wat ze zien, horen en doen tijdens hun spannende of rustige dagen. Wie wil er immers niet weten hoe het zou zijn om als kat door het leven te gaan?

Naast de vele leuke aspecten van deze kattencamera’s, is het veiligheidsprobleem. Als je het gevoel hebt dat je kat in gevaar is, of als je je zorgen maakt over wat hij doet terwijl hij de hele nacht wegblijft, kan het krijgen van een beetje beeldmateriaal heel goed zijn voor je gemoedsrust. Of dat nu in foto- of videovorm is.

grijze en witte kat met groene bomen op de achtergrond

Dus waar wacht je nog op? Duik in de nieuwe technologische wereld van kattenverzorging en rust je kat uit met zijn eigen camera. Zien hoe ze hun negen levens leiden, kan je alleen maar dichter bij elkaar brengen en je een nieuwe waardering geven voor hun interessante bestaan.

Let: Deze camera’s voor kattenhalsbanden post bevat affiliate links. Dat betekent dat als je op de meeste links doorklikt en uiteindelijk een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt. Ik wilde er zeker van zijn dat u hiervan op de hoogte was.

Tabby cat in zijprofiel met onscherpe achtergrond