14 Beste kattendrager voor autoreisopties waar u en uw kat dol op zullen zijn

Het wordt een serieuze zaak wanneer u probeert de beste kattendrager voor autoreizen te kiezen. Of u uw kat nu naar een cattery of naar de dierenarts stuurt, ervoor zorgen dat uw pelsbaby zich in een aangename, vredige en stressvrije omgeving bevindt, is essentieel – voor u beiden.

Terwijl onze katachtigen zich het meest op hun gemak voelen in hun koninklijke paleizen, kunnen sommige katten zich thuis vrij goed aanpassen om te reizen. En degenen onder ons die katachtigen bezitten – of, beter gezegd, eigendom van hen zijn – moeten ervoor zorgen dat onze metgezellen worden ondersteund en gelukkig zijn wanneer ze onderweg zijn.

Afgezien hiervan moeten we ervoor zorgen dat onze huisdieren de beste drager voor katten hebben voor autoreizen, avonturen overdag of een vliegreis.

Laten we eens kijken naar de beste kattendragers voor autoreizen voor onze geliefde kleine pawtners.

NB – voordat je op pad gaat, zul je genieten van het lezen hoe je een geweldige roadtrip met een kat kunt hebben.

tabby kat met hoofd uit raam van auto

Beste kattendrager voor autoreizen – 5 formaten

Kattendragers zijn er in een assortiment van stijlen, van kennels met harde schaal tot schoudertassen met zachte zijkanten en rugzakken. De beste om te kiezen voor uw kat hangt af van hoe u van plan bent het te gebruiken. Een goede reis naar de dierenarts, naar de cattery of catio gaan of een dagexcursie kan verschillen van degene die uw kat moet beschermen op een onder druk staand, temperatuurgestuurd vrachtvliegtuig.

Dus, voordat we ingaan op het vinden van de beste reismand voor je kat, bekijk je enkele van de meest voorkomende kattendragers die je zult vinden.

Psst… Als je nieuwsgierig bent naar het lopen van katachtigen aan de lijn, bekijk dan mijn gids voor als kattenlopen mogelijk is.

1. Rollende dragers

Een van de grootste voordelen van deze kattendragers is hun wendbaarheid. Deze tassen zijn geweldig voor huisdierouders die het niet kunnen verdragen om met ladingen te sjouwen. Het nadeel van dit soort dragers is echter dat u ervoor moet zorgen dat de tas waterpas is. Je kunt het niet bepaald behandelen als een ander stuk bagage. Een kleine hoeveelheid beweging van buitenaf kan aanvoelen als een hele rollercoaster voor je katachtige binnen.

beste kattendrager voor autoreizen met koffer

2. Rugzakken en kinderwagens

Een manier om met je kat te verkennen, is door een kinderwagen of een rugzak te gebruiken. Houd er rekening mee; je moet overwegen wat je precies gaat doen.

Kattenrugzakken zijn bijvoorbeeld superhandig en een geweldige manier voor je kat om samen met jou de wereld te verkennen. Hoewel rugzakken meer zijn voor die korte uitstapjes of buitenavonturen, zijn kattenwandelaars daarentegen ideaal voor stedelijke omgevingen en verharde voetpaden.

3. Kartonnen dragers

Veel dierenasielen bieden deze kartonnen dragers voor nieuwe kattenouders op het moment van adoptie. Dit soort dragers zijn meestal gebouwd voor kortdurend gebruik. Door de koolstofvezels zal de zak uiteindelijk afbreken en minder stijf worden.

De dozen zijn niet duurzaam en zijn vatbaar voor kauwen, krassen en vervuiling. Deze dragers zijn gemaakt voor snel en efficiënt transport, om uw kat van punt A naar punt B te brengen.

Kat ziet er uit blauw kattenmandje uit

4. Zachtzijdige mesh-panelen

Zachtzijdige kattendragers met gaasramen zijn gemaakt van stevige maar flexibele materialen zoals nylon, polyester en microvezel. Deze tassen zijn licht van gewicht en buigzaam, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren of op te bergen zijn wanneer ze niet in gebruik zijn.

Hoewel zachte dragers duurzaam zijn, kan je poes de zak gemakkelijk beschadigen met hun tanden en klauwen, en ze bieden ook niet zoveel bescherming als een hardzijdige drager.

5. Hardzijdige drager

De favoriet van een reizende kattenouder, de kattendragers met harde schaal zijn duurzamer dan andere stijlen. De zijkanten bieden een stevige en ondersteunende ruimte voor uw kat om te ontspannen terwijl hij met u reist. U kunt kiezen tussen een bovendeur, een koffer met bovenlader of een enkele deur, afhankelijk van u en de voorkeuren van uw kat.

Hard-shelled carriers komen meestal niet met hun eigen vulling, maar je kunt gewoon een kleine deken, kussen of klein bed erin plaatsen om je kat hun kleine nest te maken. Houd er rekening mee dat als je vulling plaatst, zorg er dan voor dat je kat voldoende ruimte heeft om te bewegen.

grijze kat in blauwe draagzak

14 Beste kattendragers voor autoreizen

Nu we meer te weten zijn gekomen over de vele soorten dragers, laten we eens kijken naar de beste kattentassen voor autoreizen voor onze geliefde katachtigen.

1. Henkelion zachtzijdige opvouwbare huisdierdrager

De Henkelion Soft-Sided Collapsible Pet Carrier is een uitstekende huisdiertransporter voor onze purrfecte katten en andere kleine hondenvrienden. De tas heeft een aantal handige functies, van de verschillende ritsopeningen tot de rondom mesh-panelen.

Henkelion zachtzijdige opvouwbare huisdierdrager
Henkelion zachtzijdige opvouwbare huisdierdrager

⇒ Zin om je kat op pad te krijgen? Bekijk mijn berichten op Is kattenlopen mogelijk?, 7 Beste escape proof kattenharnas Opties 5 Beste drager voor katten keuzes, 14 Beste kattendrager voor autoreizen opties en 4 Top Travel Kattenbak Opties.

De door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurde dierendrager biedt twee aansluitende lusgrepen en gewatteerde schouderbanden voor eenvoudig, veilig transport van uw kostbare lading. Bovendien is de lichtgewicht tas gemakkelijk mee te nemen en op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Het wordt ook geleverd met een knuffelig fleecebed dat kan worden verwijderd en gewassen.

2. NECOICHI draagbare kattendrager

NECOICHI Portable Cat Carrier is de ideale lichtgewicht, opvouwbare tas voor dagtochten. De drager biedt gaasvensters voor uw kat om naar buiten te kijken en te genieten van de reiservaring. Als kattenouders willen we er ook voor zorgen dat onze katten gelukkig zijn, en de open ruiten stellen ons in staat om precies dat te doen.

NECOICHI Draagbare Kattendrager
NECOICHI Draagbare Kattendrager

De stevige stof maakt het super makkelijk schoon te maken. De tas is ook uitgerust met twee dubbele ritssluitingsringen die niet van buitenaf kunnen worden geopend – voor maximale veiligheid voor die ontsnappingskunstenaars.

3. SportPet Opvouwbare Reis Cat Carrier

SportPet Opvouwbare Reiskatdrager is speciaal ontworpen voor katachtigen en kan tot 25 lbs bevatten – ideaal voor zowel kleine als grote katten. Wanneer u de draagtas niet gebruikt, kan deze gemakkelijk worden neergeklapt en kan deze vrijwel overal worden opgeborgen. Op dezelfde manier wordt het binnen zeven seconden gemonteerd.

SportPet Opvouwbare Reis Cat Carrier
SportPet Opvouwbare Reis Cat Carrier

Het belangrijkste kenmerk van deze reismand is de wijd opengaande deur zodat uw kat zich comfortabel voelt om erin te lopen. De drager bevat ook een comfortabel waterdicht, machinewasbaar bed voor je kat om op te liggen. Het is een uitzonderlijke reismand voor je katachtige.

4. Pet Magasin Hard Cover Opvouwbare Kattendrager

Als u op zoek bent naar de ideale opvouwbare, opvouwbare dierendrager met toplading voor uw lieve katachtige vriend, biedt Pet Magasin Hard Cover Collapsible Cat Carrier een comfortabele rustplaats voor elke reis.

Pet Magasin Hard Cover Inklapbare Kattendrager
Pet Magasin Hard Cover Inklapbare Kattendrager

⇒ Een nieuwe kat krijgen? Bekijk mijn gids om Hoe zorg je voor een kitten, 6 Beste kitten natvoer Opties en 8 Beste kitten droogvoeropties

De case heeft zowel harde als zachte schelpen, waardoor je kat een stevig oppervlak heeft om op te staan. De vloer is ook gemaakt van een stijve, antislip basis om voorkom dat uw huisdier wordt omver gelopen. De gaasramen aan de zijkanten van de draagtas zorgen voor voldoende ventilatie voor uw huisdier, met een 360 graden uitzicht op u en hun reis.

5. Pet Magasin zachtzijdige kattendrager

Een andere ongelooflijke reistas van Pet Magasin, de Soft-Sided Cat Carrier, is goedgekeurd door de luchtvaartmaatschappij en biedt een comfortabele ruimte voor reizende katachtigen. De tas is gemaakt om uw huisdier veilig te houden en behoudt zijn vorm wanneer de ritsen samen worden getrokken. De drager is zachtzijdig met comfortabele vulling aan de binnenkant en is omgeven door gaasramen voor ventilatie.

Pet Magasin Zachtzijdige Kattendrager
Pet Magasin Zachtzijdige Kattendrager

Bovendien is er een zak aan de buitenkant van de draagtas, perfect voor het dragen van kattentraktaties, dierenartscertificaten, borstels en riemen, of enkele van haar favoriete kattenspeelgoed.

6. Petmate Two Door Top Load Carrier

Als u op zoek bent naar een hard-shell dierenkrat voor reizen, dan is deze Petmate Two-Door Top Load Carrier een uitstekende keuze. De drager is gebouwd met een ergonomisch handvat om de koffer van uw kat snel en stabiel vast te houden.

Petmate Two Door Top Load Carrier
Petmate Two Door Top Load Carrier

De goedkope, duurzame draagkennel biedt uw kattenvriend voldoende bewegingsruimte. Een gemakkelijk te repareren nadeel is de harde vloer. U kunt echter eenvoudig een huisdierdeken of een klein kussen toevoegen om uw kleine prins (ss) het comfort te geven dat ze nodig hebben. Er zijn ook geventileerde zijkanten voor uw bontbaby om samen met u te genieten van het uitzicht op weg naar uw bestemming.

7. PetAmi Premium Reisdrager met zachte zijkanten voor huisdieren

De PetAmi Premium Soft-Sided Pet Travel Carrier biedt onze geliefde huisdieren een comfortabel, duurzaam ontwerp en top veiligheidsvoorzieningen, ideaal voor elke vorm van reis – of het nu gaat om vliegen of autoreizen. Afgezien van het feit dat het een supercomfortabele reistas is voor je kat, heeft deze reismand ook een extra zak voor jou om de traktaties van je bontbaby te bewaren. Bovendien is de tas verkrijgbaar in een reeks van elf verschillende kleuren om uit te kiezen.

PetAmi Premium Zachtzijdige Reisdrager voor huisdieren
PetAmi Premium Zachtzijdige Reisdrager voor huisdieren

De dubbele clipbandjes helpen het gewicht van je kat te ondersteunen, of ze nu zitten, staan of uitspoken in hun kleine draagbare kasteel. De drager is ademend met drie zijden van gaasramen en een tweerichtingsingang voor gemakkelijke toegang. Voor uw gemoedsrust wordt de rugzak geleverd met een veiligheidsriem en gesp om te voorkomen dat zelfs de meest sluwe ontsnappingskunstenaars eruit komen.

Psst… Als je je woedende kattenvriendje mee wilt nemen op avontuur, of het nu gaat om wandelen of een reis naar het park, neem dan een kijkje op de PetAmi Deluxe Huisdier Vervoerder Rugzak – je voorzien van oh la schattigheid en je poesje dicht bij je houden.

8. Sherpa Travel Deluxe Dierendrager

Een andere topkeuze voor onze geliefde katten, de zachtzijdige Sherpa Travel Deluxe Pet Carrier biedt tal van functies om de reis van uw kat comfortabel te maken. De tas is gepatenteerd vanwege het unieke veerdraadframe waarmee u enkele centimeters van het frame aan de achterkant naar beneden kunt duwen om te voldoen aan de vereisten van de luchtvaartmaatschappij onder de stoel.

Sherpa Travel Deluxe Dierendrager
Sherpa Travel Deluxe Dierendrager

De draagtas biedt doorzichtige mesh-zijkanten om de ruimte van uw kat ademend te houden zonder haar zicht te belemmeren. Berg traktaties, een waterfles en haar favoriete speelgoed in de achterzak om haar onderweg tevreden te houden. De tas is verkrijgbaar in drie maten, namelijk small, medium en large. De stof is duurzaam en machinewasbaar, gemakkelijk schoon te maken tussen de reizen door. Het is een geweldige tas voor kortere vlieg- of autoritten met je kat.

9. EliteField zachtzijdige draagtas voor huisdieren

Het beste van deze reistassen is dat je je harige vriend overal mee naartoe kunt nemen. En de EliteField Soft-Sided Pet Carrier Bag biedt zowel u als uw huisdier stijl en comfort in één. De tas is verkrijgbaar in zes hippe kleuren: zwart, antracietgrijs, roze, paars, hemelsblauw en saffierblauw.

EliteField zachtzijdige draagtas voor huisdieren
EliteField zachtzijdige draagtas voor huisdieren

Het is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht materiaal en is voorzien van gaas aan de voor- en zijkanten van de tas voor optimale ventilatie voor je kleine pawtner. De drager bevat een gordellus en riemen om aan uw bagage of autostoeltje te bevestigen. De draagtas wordt ook geleverd met een afneembaar pluche bed om uw kat comfort te bieden. Er is ook een opbergvak voor accessoires om hun lekkernijen voor snacks onderweg te bewaren.

10. Siivton uitbreidbare huisdierdrager

Als het gaat om lichtgewicht en comfort, controleert de ruime, gezellige Siivton Expandable Pet Carrier alle vakjes. De vierdeurs draagtas kan gemakkelijk worden neergeklapt om extra ruimte te bieden aan onze geliefde huisdieren, waardoor ze zich vrijer kunnen bewegen en de angst bij katten die gepaard gaan met opsluiting wordt verminderd.

Siivton uitbreidbare huisdierdrager
Siivton uitbreidbare huisdierdrager

Hoe lang leven katten? Hoe een kat te laten eten? Hoe een kat te trainen om niet te bijten? Hoe vaak plassen katten? en Hoe een kat te aaien.

De dierendrager is gemakkelijk over je schouder te dragen; plaats het bovenop uw bagage, beveilig het met een veiligheidsgordel in uw auto of voeg het toe als een toptas. De tas heeft verschillende ingangen en gaasramen voor ventilatie. De drager is gemakkelijk schoon te maken en het warme fleece huisdierbed kan worden verwijderd en gewassen.

11. Mr. Peanut’s zachtzijdige dierendrager

De volgende keer dat je je kat meeneemt op vakantie of een kleine autoreis, zal de door de gold-serie luchtvaartmaatschappij goedgekeurde Mr. Peanut’s Soft-Sided Pet Carrier je lieve vriend verwennen met Oh la La gemak. Aanbevolen voor huisdieren tot 15 pond, de luxe tas is ontworpen met faux fleece beddengoed en een multiplex basis voor extra ondersteuning en comfort.

Mr. Peanut's zachtzijdige dierendrager
Mr. Peanut’s zachtzijdige dierendrager

Welke geuren haten katten? Waarom hijgen katten?, Hoe lang slapen katten?, Wat betekenen slapende katposities? Wanneer is een kat een volwassene?, Waarom hebben katten staarten?, Dromen katten? Zijn Duitse herders goed met katten? , Corgi’s en katten: wat u moet weten, Kunnen katten depressief worden?, Waarom wrijven katten hun gezicht op dingen?, Hoe lang is een kattenherinnering?, Waarom slaapt mijn kat bij mij en niet bij mijn man?, Kunnen Golden Retrievers en Katten met elkaar opschieten?, Waarom bijt mijn kat mijn vergoedingt?, Hoe lang groeien katten?, Waarom laat mijn kat zo’n scheet?, Hoe katten uit de buurt van planten te houden, Waarom schudt mijn kat?, Waarom miauwen katten ’s nachts?, Kunnen katten verkouden worden?, Waarom blijft mijn kat niezen? Slaaphoudingen van de kat bij ziekte, Kunnen katten zwemmen? en Rottweilers en katten: 11 dingen die je moet know

De drager beschikt over premium zelfsluitende ritsen om uw huisdier precies daar te houden waar het hoort tijdens uw reis. Geef je kat de privacy die ze nodig heeft met de roll-away of roll-up cover. De soft-sided carrier is een fluitje van een cent om mee te reizen. Het biedt ook gaasvensters aan alle kanten en op bovenkant en een mesh-vak met ritssluiting voor opslag. Bovendien wordt het geleverd met een bagageriem, ID-taghouder en veiligheidsgordelbevestigingen.

12. Morpilot Pet Reismand

De Morpilot Pet Travel Carrier Bag presenteert een aantal unieke functies die gericht zijn op het reizen met uw huisdier. Dit omvat een inklapbare waterbak om je vriend gehydrateerd te houden tijdens reizen, en alle vier de zijden hebben ademende gaasvensters, waardoor je kat net zo goed rond kan kijken en van de reis kan genieten als jij.

Morpilot Pet Travel Carrier Tas
Morpilot Pet Travel Carrier Tas

10 Soorten Siamese katten, Siamese Kat Persoonlijkheidsprofiel, Alles wat u moet weten over de Lynx Point Siamese, Flame Point Siamese Katten, 13 meest populaire Siamese kattenkleuren, Lilac Point Siamese Katten en 12 Sensationele Siamese kattennamen.

De reismand biedt een ingebouwde kraaggesp en wordt geleverd met een ruim voorvak, ideaal voor het plaatsen van speelgoed, riemen of kleding voor uw kat. De vloer is sherpa-gevoerd en versterkt met stevige ondersteuning om uw huisdier extra stabiliteit te bieden. De draagtas wordt ook geleverd met een klein wasbaar kussen om je kat alle geneugten van thuis te geven.

13. PetLuv Happy Cat zachtzijdige drager

Laat je kleine prins-ss in stijl rijden met de PetLuv Happy Cat Soft-Sided Carrier. De koninklijke kamers hebben een opvouwbaar ontwerp en ingebouwde functies die voldoende ruimte bieden voor uw kat. Bovendien is het ontworpen met rondom gaasramen om uw harige metgezel te voorzien van ventilatie en een panoramisch uitzicht naar buiten. En als je kat spinnen-ferrs privacy, er zijn unieke drietraps privacy-instellingen voor de flappen.

PetLuv Happy Cat Zachtzijdige drager
PetLuv Happy Cat Zachtzijdige drager

Maine Coon Persoonlijkheidsprofiel, 15 meest populaire Maine Coon kleuren, Noorse Boskat vs Maine Coon en Maine Coon versus normale kat.

Je katachtige kan door de bovenste en zijgaten naar binnen. En de verstelbare schouderbanden maken het eenvoudig om de tas van uw auto naar uw volgende locatie te vervoeren. Verder is er een wasbaar, zacht kussen voor je vriend om op te slapen, dat comfort biedt en angst vermindert.

14. Huisdier Gear &Car Seat Carrier

Het leukste aan een roadtrippende buddy is dat je samen evenveel geniet van het uitzicht en de omgeving. En de Pet Gear &Car Seat Carrier voor katten en honden is ontworpen voor jullie beiden om samen van avonturen te genieten. De drager is voorzien van mesh ventilatie rond de behuizing om je kleine pawtner met een 360 graden uitzicht en genieten van de frisse lucht.

Pet Gear Autostoeldrager
Pet Gear Autostoeldrager

15 meest populaire Maine Coon kleuren, 12 Dingen om te weten over Seal Point Ragdoll Cats, 13 meest populaire Siamese kattenkleuren, 13 soorten Ragdoll Cat kleuren en vachtpatronen, Britse korthaar kleuren en Siberische Kattenkleuren.

Het is hier niet nodig om met vervelende ritsen te rommelen, de lichtgewicht drager is gemakkelijk toegankelijk met een drukknop aan de zijkant van de tas. Er is ook een tether in het interieur die gemakkelijk aan een harnas kan worden bevestigd om je bontbaby opgesloten te houden. De drager kan ook gemakkelijk aan de veiligheidsgordel van uw auto worden bevestigd, ideaal voor hobbelige ritten.

Het vinden van de beste vervoerders voor onze purr-fect kleine metgezellen worden beperkt tot de gemoedsrust, het comfort en de tevredenheid van onze kat. Bij het verplaatsen van uw kat met de auto is comfort meestal het grootste probleem.

kat in paarse kattenmand

Maine Coon Persoonlijkheidsprofiel, 13 dingen om te weten over de Skookum Cat, Siberische Kat Persoonlijkheidsprofiel, 13 dingen om te weten over de Dwelf Cat, Belangrijkste kenmerken van de Kinkalow-kat, 13 dingen die u moet weten over Minskin Cats, Alles wat u moet weten over de Toyger Cat, Tabby Cat Prsonaliteit Profiel, 13 Kenmerken van Bambino Cat, Alles over de Khao Manee Cat, 12 Kenmerken van de agdoll Kattenpersoonlijkheid, Alles over de Lykoi Cat, 13 dingen om te weten over de Raas Cat, 10 dingen om te weten over de Genetta Cat, Alles over de Sokoke Kat, 67 Beste Citaten over Kattenliefhebbers, wat u moet weten over de Britse korthaar Chinchilla, 13 kenmerken van de Napoleon-kat en Siamese Kat Persoonlijkheidsprofiel.

Zachte dragers met ramen met gaaszijde hebben de voorkeur boven ramen met een harde schaal. En het bereiken van de best beoordeelde producten om aan de eisen van onze kat te voldoen, is essentieel voor een gelukkige kat en een gemakkelijke reis.

Dus laten we poot-tect onze kleine kitties en geef ze de ultieme zorg die ze verdienen tijdens onze reisreizen.

Psst… Tijdens uw reizen wilt u misschien een halsband om uw kat doen. Dus, waarom niet ‘zhuzh het een beetje meer en verwen je kitty met een designer kattenhalsband waar jij en je katachtige metgezel dol op zullen zijn.

tabby kat in kattenmand

Kunnen katten frambozen eten?, Kunnen katten popcorn eten?, Zijn Ragdoll katten hypoallergeen?, Kunnen katten pindakaas eten?, Kunnen katten kaas eten?, Kunnen katten cashewnoten eten? en Hoe katten uit de buurt van planten te houden

Deze beste kattendrager voor autoreispost bevat affiliate links. Dat betekent dat als je doorklikt en een aankoop doet, ik hoogstwaarschijnlijk een kleine commissie ontvang. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt. Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat je het wist.